Hos oss finner du lugn och ro i hemtrevliga stockstugor, perfekt för den korta eller långa semestern på Åland. Med närhet till havet och till naturen njuter du av Åland i våra renoverade stugor, som alla har egen bastu. Herrö stugor finns på fast Ålands sydligaste spets, 30 km från Mariehamn, endast en kilometer från det vackra naturområdet Herröskatan. Vi har öppet från tidig vår till sen höst, njut av Åland med utgångspunkt hos oss på Herrö stugor. 

Våra stugor, totalt sex stugor i två olika storlekar, är traditionella stockstugor som har alla moderna bekvämligheter så som toalett, dusch och bastu. Hos oss har du möjlighet att uppleva den vackra naturen som Åland erbjuder och hitta lugn och ro långt från vardagen. I våra moderna stugor hittar du allt du behöver för en avkopplande semester på Åland. 

Stugorna är personligt inredda och alla stugor har sin egen stil. Det betyder att ingen stuga är den andra lik på insidan. Vilken är din favorit?

Stugbyn ligger i ett avskilt sjönära läge intill en vacker vik. Nere vid stranden finns en brygga med roddbåtar att låna samt möjlighet att bada. Det passar bra att göra en utfärd till vackra Herröskatan som ligger bara en kilometer bort. Läs mera om Herröskatan: WikipediaVisit Åland och Geocaching.

Vi erbjuder totalt sex stugor med två olika planlösningar. De tre större stugorna är 45 m2. De mindre stugorna är 31 m2. Kommunalt vatten samt avlopp finns i alla stugor. Alla stugor har egen dusch, toalett, spis, mikro, kylskåp med frys (en stuga har endast kylskåp med frysfack), TV och WiFi. Några utav våra stugor har diskmaskin, läs mera under vardera stuga. Barnsäng och barnstol finns att låna vid förfrågan.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Herrö stugor och till Åland!