Hos oss finner du lugn och ro i hemtrevliga stockstugor, perfekt för den korta eller långa semestern på Åland. Med närhet till havet och till naturen njuter du av Åland i våra renoverade stugor, som alla har egen bastu. Herrö stugor finns på fast Ålands sydligaste spets, 30 km från Mariehamn, endast en kilometer från det vackra naturområdet Herröskatan. Vi har öppet från tidig vår till sen höst, njut av Åland med utgångspunkt hos oss på Herrö stugor. 

Herrö stugor erbjuder förmånligt boende på fasta Åland. Alla stugor har egen bastu som du enkelt värmer upp (elbastu). I flera utav stugorna får du ha med dig ditt husdjur.

Våra stugor är traditionella stockstugor som har alla moderna bekvämligheter så som toalett, dusch och bastu. Hos oss har du möjlighet att uppleva den vackra naturen som Åland erbjuder och hitta lugn och ro långt från vardagen. I våra moderna stugor hittar du allt du behöver för en avkopplande semester på Åland. 

Stugorna är personligt inredda och alla stugor har sin egen stil. Det betyder att ingen stuga är den andra lik på insidan. Stugornas inredning och möbler har förnyats 2017 då de nya ägarna tog över verksamheten. Samtidigt målades även flera stugor om samt att flera kök byttes ut. Även skogsområdet runt omkring har gallrats för att ge bättre utsikt och trevligare omgivning för stuggästerna. 

Stugbyn ligger i ett avskilt sjönära läge intill en vacker vik. Nere vid stranden finns en brygga med roddbåtar att låna samt möjlighet att bada. Från bryggan kan du se den stora farleden som går utanför där de stora fartygen passerar flera gånger dagligen. Från Herrö stugor kan du enkelt göra en utfärd till vackra Herröskatan som ligger bara en kilometer bort. Läs mera om Herröskatan: WikipediaVisit Åland och Geocaching.

Totalt erbjuder vi sex stugor med två olika planlösningar. De tre större stugorna är 45 m2; Haren (75), Svanen (76) och Älgen (77).  De mindre stugorna är 31 m2; Ekorren (72), Retro (73) och Igelkotten (74). Stugorna är namngivna efter djur som finns på Herrö, förutom stugan retro som har sitt namn efter inredningen som är retro. Är ni ett litet eller stort sällskap som söker boende – vilken stuga passar för er?

Det är även populärt att ta med sig släkten och komma till oss, då kan man hyra flera olika stugor och lätt umgås med varandra och alla ändå har sitt eget krypin.

Kommunalt vatten samt avlopp finns i alla stugor. Alla stugor har egen dusch, toalett, spis, mikro, kylskåp med frys, TV och WiFi. Några utav våra stugor har diskmaskin, läs mera under vardera stuga. Barnsäng och barnstol finns att låna vid förfrågan.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Herrö stugor och till Åland!