Herrö Stugor
2018

”Lugnt,ostört o nära havet. Mysig stuga och helt otroligt med ”egen” bastu !!!!! i stugan.Trevlig personal/ägare. Kommer att boka för längre vistelse. Rekommenderas varmt.” (stuga 73)

”Så mysig & fin stuga. Är så nöjd med allting. Härligt att det fanns bastu. Fint och välstädat. Underbar natur. Fantastisk personal. Fick så vänligt bemötande. Kommer att komma tillbaka.” (stuga 73)

”Trivsam stuga, egen bastu, roddbåt, härliga klippor och utkikstorn vid sydspetsen av udden. Bra mataffär 10 minuters bilresa.” (stuga 74)

”Lugnt läge, mitt i naturen, med havet nära. Bastu i stugan är ett +.” (stuga 74)

”Layout på stugan samt verandan gillade vi. Läget med tanke på avskildhet och omgivning. Tillgång till bastu, klotgrill, ved, båt och flytväst.” (stuga 76)

”Välutrustade och fina stugor på ett fint läge. Herröskatan som ligger cirka en kilometer från stugorna är väldigt vackert och värt ett besök. Havet ligger ett stenkast från stugorna där lånebåtar finns.” (stuga 74)

”Bra sängar och fin stuga” (stuga 76)

”Tack för denna fina upplevelse. Kanon stuga i lugn omgivning, ett stort plus för den egna bastun som vi utnyttjade med glädje varje kväll. Vi hoppas vi kan komma tillbaka!” (stuga 74)

”Fin fräsh stuga, bra utrustad och fräsha madrasser, täcken och kuddar. Rymlig terass med rejält bord och stolar. Bra dricksvatten och varmvattnet räckte bra till för 5 personer. Wifi ett stort plus.” (stuga 77)

”Mysigt, bekvämt och rent boende. Allt du behöver till ett bra pris. Prisvärt!” (stuga 76 och 75)

2017

”Lugnt och idylliskt. Trevlig värd.” (stuga 72)

”Mycket prisvärt, fina omgivningar, bra personal.” (stuga 75)

”Jättefin stuga med allt man kan önska sig! Tack så mycket. Vi kommer tillbaka 🙂 ” (stuga 76)

”Bra Wi-Fi o modern TV, naturnära o lugnt, plats för bilen precis bredvid.” (stuga 74)

”Vi är supernöjda med huset och allt därtill. Bonus att vi kunde låna båt och flytvästar. Vi upplevde det rent och fräscht, bra skogsområde, mm. Inte mycket att klaga på! Tack för trevligt bemötande vid ankomst. Vi ser fram emot att besöka er igen.” (stuga 76)

”Första gången på Åland, vilken upplevelse! Vackert väder, fin stuga och vänligt bemötande. Vi vill Komma igen! (stuga 73)

”Åland, du har allt! Fiske, sol och god mat! Hyresvärden toppen.” (stuga 73)

”Bastun var underbar, vi badade flera gånger på två dygn. Grillade och njöt av solen, minnen från barndomen dök upp, stort tack till Fredrik och Susanne för dessa dagar.” (stuga 74)

”Vilket härligt ställe ni har. Vi är glada att vi hittade hit.” (stuga 73)

”Otroligt välkomnande ägare, superbra komfort, stort och rymligt, hundvänligt, natur och hav inpå knuten.” (stuga 77)

”Mycket prisvärt, fina omgivningar, bra personal.” (stuga 75)

”Bra ställe, wifi och bastu och sköna sängar.” (stuga 77)

”Mysigt och trevligt inrett. Här finns allt man behöver och lite till, även disk- och tvättmaskin.” (stuga 75)