Hos oss finner du lugn och ro i hemtrevliga stockstugor, perfekt för den korta eller långa semestern på Åland. Med närhet till havet och till naturen njuter du av Åland i våra renoverade stugor, som alla har egen bastu. Herrö stugor finns på fast Ålands sydligaste spets, 30 km från Mariehamn, endast en kilometer från det vackra naturområdet Herröskatan. Vi har öppet från tidig vår till sen höst, njut av Åland med utgångspunkt hos oss på Herrö stugor. 

Stugorna är personligt inredda och alla stugor har sin egen stil. Det betyder att ingen stuga är den andra lik på insidan. Stugornas inredning och möbler har förnyats 2017 då nya ägare tog över verksamheten. Samtidigt målades även flera stugor om samt att flera kök byttes ut. Även skogsområdet runt omkring har gallrats ur för att ge bättre utsikt och trevligare omgivning för stuggästerna. 

Stugbyn ligger i ett avskilt sjönära läge intill en vacker vik. Nere vid stranden finns en brygga med roddbåtar att låna samt möjlighet att bada. Från bryggan kan du se den stora farleden som går utanför där de stora fartygen passerar flera gånger dagligen. Från Herrö stugor kan du enkelt göra en utfärd till vackra Herröskatan som ligger bara en kilometer bort. Läs mera om Herröskatan: WikipediaVisit Åland och Geocaching.

Våra stora stugor är 45 m2 och har tre sovrum, kök och kombinerad matplats och vardagsrum:

Våra mindre stugor är 31 m2 och har sovrum, kök och kombinerad matplats och vardagsrum:

Stugorna är namngivna efter djur som finns på Herrö, förutom stugan retro som har sitt namn efter inredningen som är retro.

I alla våra stugor finns det:

Vi ser fram emot att välkomna dig till Herrö stugor och till Åland!